My Mission 2009

Thursday, September 3, 2009

Ari yang luar biasa

kenapa arini ari yang luar biasa.....sebabnya tidak seperti kebiasaan..arini aku work out follow JM sebanyak 2 kali...bagi orang lain that's normal kot kan...tapi aku baru ja bermulaa.......petang before bukak posa, dah wat JM Level 1 ngan my housemate, Kak rini....then pas bukak posa....aku p terawih..pas balik terawih aku wat JM Level 2...tak ker luar biasa tuh...hehhehe..tak penah2 aku wat camtuh..mimpi apakah aku ni?? nak tau sebabnya.....sebabnya adalah....huhuhu...........bukak posa tadi aku n my housemate @ kak rini, Aisyah, Kak intan n yuni...telah membelasahi Domino's pizza....huhuhuhu....ni pun ada g 1 pan, depa tinggal untuk sahur........tak abeh..kenyang siot.....n aku dah notice gak yang aku tak brapa menyukai Domino's...hmm..maybe sbab roti dia kot......cam rasa pizza hut ja sdap g..haih
apalak cita pasal food ni..huhuhu...apa2 pun mmg sok kna work out lagi..hopefully aku ada smangat untuk work out everyday....it make me feel GOOD.............. :-)

3 comments:

Mia-Ina said...

wah..mmg luar biasa..kuatnya rini..workout

RiNiE said...

Baru start ja kak mia...hehhee

Cik Adek Manes said...

weewittt.. ! sehari smpai 2 level..

terer btol.. !

ganbatte.. ! I know u can do it.. !